Logo VWC Berg en Dal

Hoe werkt de vacaturebank

Groep vrijwilligers

Voor vrijwilligers

Je hebt een account nodig om te reageren op vacatures. Zo kunnen organisaties contact met jou opnemen. Ga dan naar de vacaturebank en zoek de vacature die bij jou past. De vacaturebank heeft handige filters om te kiezen wat je graag doet. Je kunt zoeken op categorie, doelgroep en type activiteit. Klik aan wat jij leuk vind. De filters kun je met elkaar combineren. Ook kun je met jouw account favorieten vacatures opslaan, een zoekprofiel aanmaken en zien op welke vacatures je hebt gereageerd.

Voor organisaties

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers? Plaats dan een vacature in de vacaturebank. Je hebt wel eerst een account nodig. Bij aanmelding krijg je een eigen organisatiepagina om te laten zien wat je doet.

een-op-een hulp

Veel mensen willen een ander graag een handje helpen. Bijvoorbeeld met burenhulp, zoals boodschappen doen, de tuin bijhouden of kleine klusjes voor iemand fixen. Je kunt ook maatje of buddy worden. Meld je dan aan bij een van de zorginstellingen of wordt maatje bij Forte Welzijn. Zoek je een maatje of buddy? Hiervoor kun je terecht bij Forte Welzijn. Wil je helpen? Fijn! Zoek dan de 1-op-1 hulpvraag in onze vacaturebank. Heb je hulp nodig? Durf te vragen! En maak een hulpvraag aan op deze website.

Hulp nodig?

Het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn is er voor al jouw vragen.