Logo VWC Berg en Dal

Vrijwilligers

Als vrijwilliger

kan je op de vacatures met en zonder account reageren. Wanneer je een persoonlijk vrijwilligersaccount hebt, kun je jouw favoriete klussen opslaan, een zoekprofiel aanmaken en overzichtelijk zien op welke klussen je hebt gereageerd. De vacaturebank heeft handige filters. Kies bij ‘Categorie’ of 'Activiteit' de activiteit die jij graag doet. Word je blij van ouderen of vind je het zo fijn om iemand met een beperking een mooie dag te bezorgen? Zoek dan op de doelgroep die jou ligt. Je kan ook filters met elkaar combineren.

Ik zoek vrijwilligerswerk

Ik zoek vrijwilligerswerk

Wij hebben jouw hulp nodig! Bekijk onze vacaturebank en reageer op de vacature die bij je past. De organisatie neemt vervolgens contact met je op en samen gaan jullie dit avontuur aan.

Ik zoek informatie en advies

Ik zoek informatie en advies

Dit is dé plek als je meer wilt weten over vrijwilligerswerk. Daag jezelf uit en leer meer over alles wat er voor jou als persoon mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan welke rechten heb ik als vrijwilliger, hoe zit dat met een uitkering of wat is een ANBI status. Heb je vragen of mis je iets, neem dan contact op met het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn.

Agenda training en workshops

Agenda training en workshops

De agenda komt later in 2024 beschikbaar op de website. Zodat je in een overzicht kan zien welke trainingen en workshops er in Gemeente Berg en Dal zijn. Het is al wel mogelijk deze te vinden in de vacaturebank. Zoek dan op evenementen.