Logo VWC Berg en Dal

Organisaties

Werf de juiste vrijwilligers

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers? Met je nieuwe organisatiepagina creëer je het uithangbord voor de gewenste vrijwilligers. Werf vrijwilligers voor eenmalige klussen of voor een langere periode. Met je organisatiepagina breng je jouw organisatie goed in beeld voor potentiële vrijwilligers. Meld snel je organisatie aan en plaats een vacature, en begin zo de juiste vrijwilligers te werven.

Maak een vacature aan

Maak een vacature aan

Heeft u al een organisatie aangemaakt op de site? Klik dan op onderstaande knop om een vacature aan te maken.

Kennisbank

Kennisbank

Dit is dé plek als je meer wilt weten over vrijwilligerswerk. Daag jezelf uit en leer meer over alles wat er voor jou als persoon, organisatie of vereniging mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan het vrijwilligersbeleid, verzekeringen en sociale veiligheid. Heb je vragen of mis je iets, neem dan contact op met het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn.

Agenda training en workshops

Agenda training en workshops

De agenda komt later in 2024 beschikbaar op de website. Zodat je in een overzicht kan zien welke trainingen en workshops er in Gemeente Berg en Dal zijn. Het is al wel mogelijk deze te vinden in de vacaturebank. Zoek dan op evenementen.

Alles over vrijwilligerswerk

Alles over vrijwilligerswerk

NOV is het branchenetwerk van vrijwilligersorganisaties in Nederland, kent het veld door en door, behartigt de belangen van vrijwilligers en vertegenwoordigt de sector in binnen- en buitenland. Op deze website vind je veel informatie over vrijwilligerswerk en vrijwilligers.