Logo VWC Berg en Dal

Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal

Wat we doen

Het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn helpt je met vragen over vrijwilligerswerk. Zo denken we mee in het vinden van een vrijwilligersplek. Zoeken we samen naar manieren om nieuwe vrijwilligers te werven en te binden aan jouw organisatie. Ook geven we advies over hoe je vrijwilligers begeleidt. We ondersteunen in het bekend maken van je activiteit of organisatie. En organiseren we workshops om jou uit te dagen meer te leren over vrijwilligerswerk. Elk jaar organiseren we de dag van de vrijwilliger omdat we waardering belangrijk vinden. Dit is elk jaar op 7 december.

Coördinator Vrijwilligerssteunpunt

Coördinator Vrijwilligerssteunpunt

Sanne Verburg Vrijwilligerscoördinator Forte Welzijn vspbergendal@fortewelzijn.nl 085-040 60 66 Atelierweg 12 6562 AS Groesbeek

Forte Welzijn

Forte Welzijn

Forte Welzijn is de organisatie voor sociaal werk in de gemeenten Berg en Dal en Overbetuwe. Je bent bij ons welkom met vragen over je welzijn, ofwel hoe je jezelf voelt. Ook kun je bij ons terecht als je iets voor een ander wil doen.

Gemeente Berg en Dal

Gemeente Berg en Dal

De gemeente stimuleert en ondersteunt vrijwilligerswerk op verschillende manieren. Omdat een samenleving niet kan zonder vrijwilligers, zonder mensen die zich inzetten voor bijvoorbeeld een sportvereniging, de buurt en in de zorg. Allemaal leveren ze een onmisbare bijdrage. Lees hier meer over de nota vrijwilligerswerk en de collectieve vrijwilligersverzekering.