Logo VWC Berg en Dal

Bingo vrijwilligers

In de Eikenhorst wonen mensen die dol zijn op Bingo. Naast de gezelligheid die deze activiteit biedt worden mensen ook uitgedaagd om goed op te letten en hun verstand te gebruiken. 

Bewoners komen uit zichzelf of worden door jou opgehaald. Jij helpt samen met andere vrijwilligers en een welzijnsmedewerker om deze activiteit helemaal top te laten verlopen. Je assisteert bewoners die een helpende hand kunnen gebruiken, zet de koffie, verzamelt de cadeautjes. 

We hebben verschillende dagen en tijden die beschikbaar zijn gekomen; maandagmorgen 10.30 tot 12.00 uur, maandagmiddag 13.30 tot 15.00 uur, dinsdagochtend 10.30 tot 12.00 uur, woensdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur.

Lijkt het je leuk om een bingo of meerdere bingo's te begeleiden neem dan contact op.

Deze taak kan natuurlijk altijd gecombineerd worden met nog iets anders. Bijvoorbeeld wandelen met een bewoner.

Ik hoop snel van je te horen!

Vereisten

Nederlandse taal

Wanneer en hoe vaak is het?

- Dit is een activiteit die structureel (regelmatig) plaatsvindt.

- Mogelijkheden zijn maandag, dinsdag en woensdag

- Dagdelen: ochtend, middag

Over Eikenhorst en Plataan (ZZG)

Wonen in de natuur. Dat kan bij woonlocatie Eikenhorst en Plataan op Park Dekkerswald tussen Nijmegen en Groesbeek. Bos, rust, veiligheid en goede zorg; allemaal goede ingrediënten voor een fijn thuis.
Wij bieden zorg en welzijn aan mensen met een somatische aandoening of dementie. En altijd op zoek naar vrijwilligers die van betekenis willen zijn voor onze bewoners. Even een kopje koffie, samen dat fotoboek doorkijken, een wandelingetje, een moment waarop er speciaal voor hen aandacht is. Of samen met andere vrijwilligers of welzijnsmedewerkers een groepsactiviteit verzorgen is zeer welkom. Dat maakt hun dag de moeite waard!

Aanmelden voor deze vacature

Ben je geïnteresseerd? Druk op de aanmeldknop!

Er zijn nog 1 plaatsen vrij

Over deze organisatie

Contactpersoon

Marion Brouwer
Type vacature
Vrijwilligerswerk
Activiteit
Evenementen
Doelgroep
Ouderen
Categorie
Welzijn & welbevinden

Locatie

Niet opgegeven